5 essentiële elementen voor Laserontharing


Bij dit laser ontharen geraken een haarzakjes vernietigd via warmte. Het gevolg is dat daar wellicht een kort lichtwegend pijnlijk gevoel wordt ondervinden. Na een laserbehandeling mag een huid enige roodheid vertonen en licht branderig aanvoelen. Meteen na dit ontharen wordt een huid gekoeld met koude kompressen.

Ruim 5 jaar geleden waren daar maar een zoveel IPL/laser ontharingsapparaten voor thuisgebruik beschikbaar. En die hadden ons premium verkoopprijs. Vandaag bestaan de prijzen van voordeligste zien ook niet veel gedaald, maar een specificaties en de prestaties van de apparaten zijn flink verbeterd.

De behandelperiode varieert betreffende enige maanden tot jaren, afhankelijk aangaande een grootte van het oppervlak.

Het zijn dikwijls vragen welke over dit hoofd gezien geraken, doch desalniettemin cruciaal zijn mits je nadenkt aan laserontharing voor thuis. Wanneer jouw antwoordt ja is, dan is het eerstvolgende erg cruciaal: IPL/laserontharing en bruinen kunnen teneinde een paar omvangrijke oorzaken verkeert tezamen.

Sommige medicijnen kunnen ons licht-overgevoeligheid geven en ons combinatie aangaande dit laserbehandeling betreffende die medicijnen, mag blaren en littekens melden.

Effect: Via te bruinen word de huid donkerder, zodat je ons lagere kracht-intensiteit moet gebruiken. De hogere intensiteit kan zijn het effectiefste.

Kliniek Mosaderma levert hoogwaardige zorg. Wij werken daarom enkel betreffende ervaren geneeskundig specialisten, die hun sporen op hier het gebied alang ruimschoots hebben verdiend. Alle medisch…

Voor behulpzame feiten hierover zie het privacystatement. Wilt u na het 1e vrijblijvende aanraking een intakegesprek afspreken? Kijk vervolgens voor veelgestelde vragen voor informatie aan de kosten.

Een behandelperiode varieert met enige maanden tot jaren, afhankelijk met een grootte van dit oppervlak.

Indien u dan ook wilt kunnen we meteen een afspraak betreffende u produceren een proefbehandeling. Het telefoongesprek is voor u dan ook vrijblijvend. Aanhef

Dit LightSheer DUET diode lasersysteem is exclusief gemaakt wegens effectief en permanent ontharen. Door de allernieuwste technologieen en de geavanceerde krachtige diode laser betreffende 800 nm golflengte is een LightSheer DUET ongeëvenaard als het gaat om betrouwbare en effectieve laserontharing op een efficiënte manier.

Een LightSheer zendt op een zuivere golflengte met 800nm uit en mag via bestaan hoge vermogen tevens dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan tevens geraken onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers behoren te afhaken.

Dit kan zijn kosteloos en discreet. Tevens laten wij u dan ook dan met genoegen de comfortabele behandelruimtes opmaken. U kan altijd een afspraak maken wegens uw behandelingen betreffende onze huidspecialiste op ons moment het het u dan ook schikt.

Naar aanleiding aangaande een gevolgen uit de vele en uitgebreide studies wordt die laser dit wordt ook wel een "Goudgele Standaard" voor permanent ontharen genoemd. De LightSheer DUET diode laser is daarom de juiste selectie vanwege optimale veiligheid, effectiviteit en efficiency.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *